Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orientální králík

1. 1. 2010
Orientální králík:
4 porce
Suroviny:2 větší králičí hřbety,marináda,olej,1 větší cibule,hluboký talíř zeleniny-já dávám pórek a papriku.
PL-polévkové lžíce              KL-kávové lžičky
Marináda:2 PL oleje,1 KL medu,1KL soli,1KL sladké papriky,1 KL koření 4 druhy pepře(Vitana),1KL kari,2PL worcestrové omáčky,2PL sojové omáčky,2 PL Solamylu,1 dcl piva.Vše důkladně  dohromady promícháme.
Postup:Maso odblaníme a nakrájíme na menší nudličky,promícháme s marinádou a dáme odležet do lednice-nejlépe přes noc.
Na oleji osmahneme cibulku,přidáme marinované maso a opečeme-Lze lehce podlít vodou.Když je maso téměř hotové přidáme zeleninu a ještě krátce podusíme,ale ne dlouho zelenina má být polotuhá.
Příloha:Rýže,hranolky,vařené brambory nebo kaše.
Dobrou chuť!

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA